pondělí 29. prosince 2008

OBJEDNALA SI VÝPRASK BÝVALÉHO PŘÍTELE

Moc tě miluji. A nikdy tě neopustím. Kolikrát to jen dvaatřicetiletý muž od své mladší přítelkyně slyšel. Když mu nakonec dala kopačky, nesl to těžce. Nemohl se s tím vyrovnat a snažil se svou bývalou přítelkyni neustále a vytrvale kontaktovat.

Jí se to nelíbilo. Poslala mu tedy výhrůžnou textovou zprávu. „Jestli mě nenecháš na pokoji, nechám tě zmlátit,“ objevilo se na displeji mužova mobilního telefonu. Moc času na přemýšlení neměl. Ještě tentýž večer uslyšel za vchodovými dveřmi svého bytu v devátém patře jakýsi rámus. Vzápětí někdo vykopl dveře a uvnitř se objevili tři mladíci.

Zaútočili pěstmi do mužova obličeje a neustále vykřikovali, aby svou bývalou nechal na pokoji. Při odchodu oběti ještě ukradli mobilní telefon. Možná proto, aby už ženě nemohl volat ani psát.

Muž utrpěl otřes mozku, měl spoustu tržných ran v obličeji i vzadu na hlavě. S podezřením na zlomeniny v obličeji skončil v nemocnici. Tam se ale dlouho neohřál. Po ošetření odešel ještě v noci na vlastní žádost domů. Na svou expřítelkyni žádné trestní oznámení nepodal.

Žádné komentáře: